У Волинській області завдяки принциповій позиції прокурорів злодій відбуватиме справедливе покарання

У Волинській області завдяки принциповій позиції прокурорів злодій відбуватиме справедливе покарання

23.12.16 17:46 0 604
Прокуратура області, не погодившись із занадто м'яким покаранням, призначеним судом першої інстанції неодноразово судимому зловмиснику, який не покинув злочинного промислу, оскаржила постановлений щодо нього вирок суду в апеляційному порядку.

Упродовж лютого 2014 – червня 2016 року 42-річний чоловік, заледве звільнившись із місць позбавлення волі, кілька разів обкрадав дачні будиночки в місті Луцьку та селі Тарасове Луцького району. Не гребував ні технікою, ні продуктами, ні хатнім дріб’язком. Коли ж був затриманий правоохоронцями, з'ясувалося, що він у червні 2016 року ще й незаконно придбав 55 автоматичних патронів, які зберігав у власному помешканні.

Відтак обвинувачували чоловіка у вчиненні крадіжок, поєднаних із проникненням у житло, та незаконному придбанні, носінні й зберіганні бойових припасів (кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 185, ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Луцький міськрайонний суд, визнавши зловмисника винним у вчиненні цих злочинів, призначив йому покарання у виді 3 років обмеження волі.

Апеляційний же суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, які наполягали на суворішому покаранні, засудив злодія до 3 років та 6 місяців позбавлення волі, які він і відбуватиме за ґратами.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: GTA Vice City: Обзор игры

КОМЕНТАРІ