Чернівці: Зміцнення кадрового потенціалу – запорука якісної роботи

Чернівці: Зміцнення кадрового потенціалу – запорука якісної роботи

23.12.16 19:26 0 595
Саме від якісного підбору персоналу та результативності виконання функціональних обов'язків фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області залежить якість надання послуг буковинцям.

Аналіз якісного складу персоналу свідчить про позитивну динаміку підвищення освітнього рівня працівників Фонду області. За останні роки цей показник невпинно зростає. Для цього постійно проводиться робота з навчання персоналу Головного управління, в тому числі й виїзні навчання з працівниками управлінь в районах області.

З метою добору висококваліфікованих кадрів в органи Фонду області продовжується співпраця з кафедрою практичної психології Чернівецького національного університету та з Чернівецьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ. Так, впродовж 10 місяців поточного року 60 студентів ВУЗів проходили практику в системі Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, в тому числі 29 – в Головному управлінні.

Також неодноразово проводяться зустрічі зі студентами Чернівецького торговельно-економічного інституту та Буковинського університету, на яких в рамках відкритого діалогу студентів інформують про діяльність органів Пенсійного фонду України, про перевагу роботи на державній службі та запропоновано взяти участь у відповідних конкурсах.

Однак не менш важливим є не тільки професійний рівень працівників Фонду в області, але й сприятливий психологічний клімат та корпоративна культура в колективі. Важливою складовою в роботі фахівців-психологів є проведення спеціальних тренінгів та навчань.

З травня 2016 року запроваджено роботу з відвідувачами фронт-офісів, метою якої є уникнення та вирішення конфліктних ситуацій, створення оптимальних відносин шляхом зниження емоційної напруги у взаємодії «спеціаліст–відвідувач».

З метою покращення культури професійного спілкування та етики поведінки управлінням персоналу розроблені відповідні методичні рекомендації та проведені навчання з окремими структурними підрозділами.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині учасники АТО ...

КОМЕНТАРІ