Міському голові Тернополя Сергію Надалу вручили подяку від Папи Римського Франциска

Міському голові Тернополя Сергію Надалу вручили подяку від Папи Римського Франциска

23.12.16 11:13 0 457
22 грудня Архикатедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці відзначає Храмовий Празник. З цієї нагоди сотні вірян взяли участь в урочистій Архиєрейській Літургії, яку очолив Архиєпископ і митрополит кир Василій Семенюк.

Після урочистої Літургії Архиєпископ Василій Семенюк вручив очільнику Тернополя Сергію Надалу подяку від Папи Римського Франциска. У подяці ідеться: «Його святість Франциск від глибини серця вділяє апостольське благословення Сергію Надалу…».

«Цього року наш духовний центр Зарваниця, яка належить до двадцяти найбільших духовних Маріїнських центрів Європи, мала честь вітати представників шістнадцяти країн, - каже митрополит. - Для того, щоб гідно та гостинно їх прийняти на високому рівні долучилися багато людей та організацій. Тому ми звернулися до Святішого Отця, щоб він нагородив добродіїв грамотами».

Очільник Тернополя зазначив, що Катедра Тернополя – центральний храм міста не лише місцезнаходженням. Вона є центром культурного життя, осередком багатьох ініціатив, важливих ідей та впливових на життя і розвитку міста людей.

«2016 рік оголошений Святим Престолом Роком Божого милосердя. Милосердя — це, у першу чергу, допомога і служіння ближньому у його клопотах. Користуючись нагодою від імені тернопільської громади та українців прошу благословення для усіх на добрі справи для спільного добра, - зазначив Сергій Надал. - З нагоди храмового празника дякую владиці Митрополиту кир Василію Семенюку, отцю-настоятелю, духовенству за духовне наставництво, за довгу і плідну співпрацю з громадою і владою міста. Зичу усім Вам многих і благих літ служіння церкві і народу. Добробуту і благословення для всіх парафіян храму. Миру та достатку для всіх українців!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ