Степан Скибиляк: В обласному бюджеті закладені кошти для підтримки інвалідів,ветеранів та воїнів АТО

Степан Скибиляк: В обласному бюджеті закладені кошти для підтримки інвалідів,ветеранів та воїнів АТО

23.12.16 15:44 0 552
На підтримку обласних програм в обласному бюджеті передбачено 32 мільйони гривень. У більшості підтримка спрямується на фінансування соціальних програм, повідомляє начальник департаменту фінансів Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Скибиляк.

Серед них — програма «Турбота», основою якої є соціальний захист інвалідів області (4,7 млн грн); програма «Ветеран» (2,5 млн грн) — життєзабезпечення ветеранів підтримується системою пільг та компенсацій, які визначені відповідними законами.

Не менш актуальною є програма підтримки учасників АТО (1 млн грн) — це комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні для фінансової, соціальної, юридичної та психологічної підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей, сприяння вирішенню їхніх соціально–побутових проблем.

Фінансуватимуться з обласного бюджету й програма розвитку агропромислового комплексу (1,1 млн грн). Її мета — забезпечення стабільності розвитку враховуючи те, що сільськогосподарська галузь є однією пріоритетних для Тернопільщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ