Степан Барна: Один з важливих пріоритетів роботи Тернопільської ОДА - відновлення військових частин

Степан Барна: Один з важливих пріоритетів роботи Тернопільської ОДА - відновлення військових частин

23.12.16 09:50 0 490
В рамках робочої поїздки Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна днями відвідав військову частину у м.Бережани.

«Відновлення тих військових частин, які на є недіючими – один із важливих пріоритетів роботи Тернопільської ОДА і Держави. Але це питання – стратегічне, воно потребує значного фінансового ресурсу, а також і певних часових затрат. Водночас важливо створювати належні умови і в місцях постійної дислокації наших військових - частинах, що вже функціонують на території Тернопільської області, зокрема у м. Бережани», - зазначає Степан Барна.

За його словами, перед органами місцевого самоврядування, державної влади на місцях поставлено завдання виділити додаткове фінансування на потреби військових частин. У Бережанах зокрема буде здійснено заміну 76 вікон у казармі. «Подібні доручення надані у всіх районах Тернопільщини, де дислокуються військові частини», - уточнив Голова ОДА.

Степан Барна переконаний, що шефська допомога військовим частинам від районів - є не меншим елементом підтримки армії, ніж служба у ЗСУ. «Люди мають відчувати відповідальність за кожного солдата і за умови, в яких служать наші захисники», - наголошує він.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські прокурори ...
Наступна новина: Чернівці: Легальна зарплата ...

КОМЕНТАРІ