Цьогоріч внаслідок використання надр Тернопільщини надходження до бюджетів зросли на 6 млн грн

Цьогоріч внаслідок використання надр Тернопільщини надходження до бюджетів зросли на 6 млн грн

23.12.16 13:51 0 518
Впродовж січня-листопада поточного року платники податків Тернопільської області забезпечили до зведеного бюджету 8,1 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, що становить 131,5% від прогнозних показників. Про це інформують у Відділі організації роботи Головного Управління ДФС у Тернопільській області.

Зокрема, державний бюджет поповнився 3 млн. грн., а місцеві бюджети – 5,1 млн. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 900 тис. гривень.

Надходження від рентної плати за спеціальне використання води до зведеного бюджету склали 7,6 млн. грн., в тому числі по 3,8 млн. грн. відповідно до державного та місцевих бюджетів. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 700 тис. гривень.

За січень-листопад 2016 року до зведеного бюджету надійшло також 25,2 млн. грн. рентної плати за користування надрами, що майже в 2,5 рази більше ніж очікувалося. Зокрема, до державного бюджету сплачено 4,9 млн. грн., а до місцевих скарбниць – 20,3 млн. гривень. Загалом надходження збільшились на 6 млн. грн. порівняно з відповідним періодом минулого року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ