За активної участі прокуратури не допущено вибуття із власності держави майна ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів»

За активної участі прокуратури не допущено вибуття із власності держави майна ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів»

23.12.16 10:39 0 558
Прокуратура Рівненської області захистила інтереси держави та не допустила вибуття із власності ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів» об'єктів нерухомості.

Мова йде про 8 будинків бази відпочинку (загальною площею близько 400 кв м), що розташовані у с. Решуцьк Рівненського району, які фізична особа мала намір через суд повернути у приватну власність.

За заявою цієї особи суд першої інстанції прийняв рішення про перегляд справи за нововиявленими обставинами та відмовив у задоволенні позовних вимог прокуратури щодо витребування на користь товариства, частка держави в статутному фонді якого становить 36%, із чужого незаконного володіння нерухомого майна.

Однак, відстоюючи принципову та послідовну позицію захисту інтересів держави у сфері власності, на вказане рішення суду прокуратура Рівненської області внесла скаргу.

За результатами апеляційного розгляду справи, Апеляційний суд Рівненської області погодився з доводами прокуратури області та прийняв рішення про задоволення її апеляційної скарги, скасував рішення суду першої інстанції.

Таким чином, завдяки активній участі прокуратури Рівненської області у судовому розгляді вказаної справи у власності держави залишено 8 будинків бази відпочинку ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів».

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: прокуратурою ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ