На Вінниччині продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування (+фото)

На Вінниччині продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування (+фото)

23.12.16 08:18 0 481
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування на Вінниччині.

За фінансової підтримки Європейського Союзу, державного фонду регіонального розвитку при співфінансуванні з районного бюджету Томашпільською районною радою продовжується реалізація інвестиційного проекту щодо створення умов для захисту правових та економічних інтересів представників особистих селянських господарств та покращення асортименту молочної продукції соціальної сфери Томашпільського району.

На об'єкті виконано земляні та електромонтажні роботи, фундаменти основної будівлі та дизель-генератора, розпочато влаштування малої очисної споруди.

До кінця поточного року планується завершити мурування стін основної будівлі та виконати перекриття і гідробар'єр під покрівлю.

Наразі ведеться облаштування фундаментів для перестінок, перемичок над віконними та дверними прорізами, вентиляційних та димових отворів.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лучанина покарали за ...

КОМЕНТАРІ