Як вибрати фабрику меблів?

Як вибрати фабрику меблів?

23.12.16 12:57 0 1132

В умовах економії бюджету багато хто з нас, вибираючи меблі, спочатку визначаються з компанією-виробником меблів та її ціновою політикою. І це правильний підхід. Який сенс переплачувати іноземній фабриці, коли російські підприємства пропонують якісні та красиві меблі за доступною ціною.

На російському ринку меблів є ті компанії, які за якістю не поступаються західним виробникам, але ціни у них набагато демократичніші. Саме тому більшість покупців відправляються туди, де представлені товари вітчизняних компаній, адже по дизайну, технологіям і матеріалам вони давно не поступаються іноземним конкурентам. Але і тут важливо грамотно підійти до питання вибору меблевої фабрики. Щоб не викинути гроші на вітер, не поспішайте купувати меблі в найближчому магазині, зверніть увагу на деякі аспекти.

Яка фабрика меблів краще, вам допоможуть зрозуміти наступні показники:

Бренд

Якщо вам давно відома назва цієї компанії і ви знаєте чимало людей, які скористалися її послугами, то це означає, що фабрика меблів - точно не фірма-одноденка. В такому випадку у фабрики має бути своє виробництво, магазини, регіональні філії, фірмовий стиль, корпоративні стандарти, відмінний сервіс та налагоджений зв'язок з покупцем.

Географія продажів

Наскільки широко розвинена мережа компанії? Чи є у фабрики меблів склади і торгові точки в інших регіонах? Якщо так, це ще раз підтверджує, що обрана компанія - це серйозне і надійне підприємство.

Досвід роботи

Якщо фабрика меблів існує вже більше 10 років, це додає впевненості покупцеві. За цей час компанія точно навчилася виробляти якісні меблі, орієнтуватися на смаки і тенденції, освоїла всі сучасні технології у виробництві та дизайні меблів, налагодила сервіс. Така фабрика меблів точно краща за ту, яка робить тільки перші кроки.

Цінова політика

Кращі російські компанії завжди орієнтуються на покупців з різним бюджетом, саме тому її продукція розрахована на велике коло покупців. Демократичні ціни, знижки, акції і розпродажі - це ще одна перевага таких меблевих фабрик. Вони завжди підтримують максимально доступний рівень цін, що робить їх меблі популярнішим з кожним днем.

Сучасні матеріали і технології

Власне виробництво тієї чи іншої компанії дозволяє підлаштовуватися під мінливий попит покупців. Гарнітури або модульні системи, деревні відтінки або яскрава палітра, класика, хай-тек - все це повинно бути присутнім в асортименті. Крім того, якість меблів, облицювальних матеріалів і фурнітури має відповідати сучасним нормам.

Гарантія якості, налагоджений сервіс

Купити меблі для дому або офісу від кращої меблевої фабрики - це тільки перший крок. Другий і не менш важливий - визначитися з сервісом. Будь-яка серйозна меблева компанія пропонує не тільки послуги доставки, підйому і складання, а також і професійного виміру, утилізації, створення безкоштовних дизайн-проектів і, звичайно ж, надає гарантійне обслуговування.

Офіційний сайт і максимум корисної інформації

Кращі фабрики меблів мають не тільки власне виробництво, а й інформаційні ресурси: каталоги, брошури, фірмовий сайт. Інформація про компанію і зв'язок з нею повинні бути доступні для покупців в будь-який час. Якщо на сайті компанії вказані всі контакти, представлений весь асортимент товарів з актуальними цінами, доступні відгуки про меблі, можливість онлайн-замовлення товарів, умови сервісу - значить, компанія дорожить своєю репутацією.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: У 2017 році на ...

КОМЕНТАРІ