Готові домашні завдання: навіщо вони потрібні учням?

Готові домашні завдання: навіщо вони потрібні учням?

23.12.16 22:10 0 2378

Як раділи учні, коли на вітринах книжкових магазинів стали з'являтися перші видання з готовими відповідями на всі завдання, і як прийшли в обурення вчителя. Але чи потрібно сприймати ГДЗ (готові домашні завдання) лише паличкою-виручалочкою для недбайливих учнів? Звичайно, ні. Наведемо кілька переконливих доводів для батьків, які не впевнених у корисності готових домашніх завдань.

Чим корисні учневі збірники готових домашніх завдань?

Збірники готових вправ відкривають широкий простір для учнів, які хочуть підтягти навчання і успішність.
Напевно, ні для кого не секрет, що навантаження в школі подібне підготовці льотчиків-космонавтів, і багато батьків намагаються розвантажити дитину, надаючи допомогу з навчанням. Але що якщо навіть дорослі не можуть знайти корінь і розрахувати хімічну реакцію? У такій ситуації слід взяти посібник і допомогти своїй дитині правильно вирішити задачу.

Готові домашні завдання зобов'язані не тільки вирішити все за школяра, а й надати йому допомогу в розборі зі складними завданнями. Наприклад, учневі подобається фізика, але багато завдань викликають у нього серйозні труднощі. У ГДЗ, в свою чергу, детально описуються етапи їх рішення, що точно дозволить дитині в майбутньому, на контрольній чи іспиті, досить легко справлятися з такими ж завданнями.

Готові відповіді до навчальних вправ рятують від низьких оцінок, якщо дитина не встигла без будь-чиєї допомоги зробити уроки. Адже дітям необхідно відпочивати від навчання або відвідувати спортивні секції та гуртки.
Ще одна відмінна можливість, яку дають ГДЗ - це шанс заздалегідь проконтролювати правильність і точність відповідей і внести виправлення до того, як це зробить вчителька.

За допомогою ГДЗ батьки завжди зможуть дізнатися правильність виконаних завдань.

Важливо! Не дозволяйте дитині бездумно списувати готове домашнє завдання. Учень зобов'язаний сам обміркувати вправу і спробувати знайти відповідь. ГДЗ - це спосіб самоперевірки і допомоги батькам.

Прогрес не стоїть на місці, і друковані книжки трансформувалися в різні інтернет-сервіси. Наприклад, на сайті http://mygdz.info/11-klass/ кожен одинадцятикласник може знайти відповіді на всі шкільні завдання.

У різних школах підручники можуть відрізнятися, але ГДЗ зручні саме тим, що в них можна відшукати рішення на всі завдання різних видань. З ними вам точно не доведеться багато часу просиджувати над предметами, які даються з великими труднощами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Закарпаття: «Центру ...
Наступна новина: Как сделать свой сайт ...

КОМЕНТАРІ