На Вінниччині прокуратурою спільно з правоохоронними органами припинено незаконну діяльність 14 гральних закладів.

На Вінниччині прокуратурою спільно з правоохоронними органами припинено незаконну діяльність 14 гральних закладів.

25.12.16 10:31 0 471
Вінницькою місцевою прокуратурою спільно з працівниками Вінницького відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області та співробітниками управління захисту економіки у Вінницькій області ДЗЕ НП України 22.12.2016 проведено спільну операцію з виявлення та припинення діяльності закладів, що надавали послуги в сфері незаконного грального бізнесу на території обласного центру.

За результатами одночасно проведених 14 обшуків за адресами можливого розташування гральних закладів виявлено та вилучено 186 системних блоків з моніторами, 13 флеш-накопичувачів, 25 Wi-Fi роутерів, 53 відеокамер спостереження та інше обладнання.

Також, вилучено бухгалтерські документи щодо діяльності гральних закладів, майже 25 тис. гривень незаконно отриманого прибутку та різноманітну рекламну продукцію.

За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України.

На даний час в рамках кримінального провадження за процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури проводяться першочергові слідчі дії з метою всебічно, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального провадження, встановлюються особи, причетні до діяльності гральних закладів.

Довідково: ч. 1 ст. 203-2 КК України - зайняття гральним бізнесом - карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині пенсію за ...

КОМЕНТАРІ