Чернівці: Для підопічних відділення соціально-побутової адаптації комунального центру «Турбота» влаштували новорічно-різдвяний вогник

Чернівці: Для підопічних відділення соціально-побутової адаптації комунального центру «Турбота» влаштували новорічно-різдвяний вогник

25.12.16 12:19 0 562
22 грудня 2016 року в будинку культури творчої молоді «Автограф» (директор Володимир Лобурак) був проведений святковий вогник з нагоди Новорічно-Різдвяних свят для підопічних відділення соціально-побутової адаптації комунального центру «Турбота».

Від імені адміністрації центру підопічних привітала заступник директора Наталія Петрівна Кучмєєва. Були підведені підсумки роботи відділення: вже четвертий рік поспіль працює Університет третього віку, розвиваються нові факультети і нові напрямки роботи, проводяться екскурсії, майстер-класи, розвивається волонтерство.

Зі словами щирої вдячності за вагомий внесок в розвиток Університету та невичерпне прагнення допомагати людям адміністрація КЦ «Турбота» привітала викладачів-волонтерів:Семен Галину Ярославівну,Горду Марію Іллівну, Мармус Аллу Антонівну, Бікету Людмилу Корнилівну, Вістовського Петра Васильовича та Перепелюка Віктора Миколайовича

Невдовзі в домівки наших підопічних прийде улюблене з дитинства свято, свято передчуття чогось нового, кращого з казковим забарвленням.

У концертній програмі взяли участь вихованці вокального гуртка «Автограф» та літературного клубу (художній керівник – заслужена артистка України Марія Лобурак), гуртка сучасного танцю «Гран–прі» (художній керівник – майстер спорту України з бально – спортивних танців Кирило Лупул) і театральної студії «Браво» (художній керівник – Олександр Селезньов).

Музична подарунок підготували і підопічні центру: «Christmas Party» та новорічна пісня «Jingle Bells» факультету іноземних мов з викладачем Галиною Семен, музичний супровід у виконанні викладача музичної школи №2 Фотікової Оксани Ігорівни та волонтера Перепелюка Віктора Миколайовича, завітали на свято і гості: свої авторські пісні для присутніх виконав студент Чернівецького Національного університету ім. Юрія Федьковича Станіслав Романюк.

Окрасою свята стало виставка новорічних виробів підопічних та представлення карнавальних костюмів.

Дід Мороз із Снігуронькою закружляли підопічних в новорічному танку…

З побажаннями миру в Україні, міцного здоров'я, щастя та добробуту до підопічних звернулись працівники будинку культури творчої молоді «Автограф».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ