Чернівці: Робоча група розглянула рівень заробітної плати на 54-х підприємствах міста

Чернівці: Робоча група розглянула рівень заробітної плати на 54-х підприємствах міста

25.12.16 11:01 0 482
Продовжує свою роботу робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення м.Чернівців, чергове засідання якої відбулося 21 грудня.

Всього впродовж 2016 року проведено 12 засідань робочої групи, на яких розглянуто стан справ з рівнем заробітної плати на 54 підприємствах міста, де, за даними поданої звітності, середньомісячна заробітна плата значної кількості найманих працівників нараховується у розмірах, нижче законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати.

На постійній основі працівниками департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, Чернівецької ОДПІ ГУ ДФС у Чернівецькій області, ГУ Пенсійного фонду України у Чернівецькій області, управління Держпраці у Чернівецькій області проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота з роботодавцями та застрахованими особами щодо негативних наслідків неоформлених трудових відносин, виплати заробітної плати в «конвертах», її впливу на розмір пенсійного забезпечення при виході на пенсію. Проведено 99 обстежень, виявлено 34 нелегально працюючих, за результатами проведеної роботи з 12 особами трудові відносини оформлені.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині пенсію за ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ