Коли вигідно купувати пластикові вікна?

Коли вигідно купувати пластикові вікна?

26.12.16 17:12 0 810

При виборі пластикових вікон важливо знайти відповідального постачальника (наприклад, http://blokokon.ru/), який зможе виготовити вікна з урахуванням всіх вимог з безпеки, які будуть максимально відповідати вашим вимогам і прослужать не один рік.

Вибір якісних ПВХ вікон має й інші особливості. Не буде перебільшенням, сказати, що наша людина набагато більше схильна вибирати пластикові вікна виходячи з коштів, а вже в другу чергу - звертаючи увагу на якість. Саме тому для того щоб не помилитися з покупкою ми вирішили проаналізувати ринок вікон і з'ясувати, коли ж найвигідніше купувати пластикові вікна.

Як і в багатьох галузях, у віконній галузі існують довгострокові тенденції ринку і сезонні складові, які в комплексі визначають ціну пропозиції вікон на ринку. Довгострокові чинники - це зростання цін на сировину, економічна ситуація в країні та регіоні.

Сезонні фактори визначаються особливістю попиту на віконні та дверні блоки. Сезонність попиту в Росії визначається періодами ремонтів, відпусток, будівництва, порою року. Найпопулярнішим часом для придбання вікон є осінь. Восени, треба розуміти, попит у великому обсязі передбачає можливість підвищення цін на вікна. У ряді маркетингових видань можна знайти навіть рекомендації про підвищення продажної вартості продукції для регулювання завантаженості виробництва і термінів виконання замовлення.

Ціни на вікна падають ближче до зими. Взимку знижується кількість замовлень. Це і зрозуміло. Мало хто захоче розкривати вікна в мороз. А тут мова йде про повну заміну вікон, при якій неминуче віконний отвір буде відкритим. Додайте сюди "схудлий" за час новорічних свят бюджет домогосподарства і результат - низький попит на вікна стане цілком очевидним. Очевидно стане і те, що виробники змушені застосовувати «інструменти стимулювання попиту» для підтримання обсягів виробництва і завантаженості цехів роботою. Інструментами найчастіше виступають знижки і подарунки. Таким чином в зимовий період можна значно виграти в вартості вікон. Дешевшим буде й засклення балконів і лоджій будь-якими вікнами в зимовий період.

Важливо тільки пам'ятати, що сильні морози - це головний ворог якісного монтажу. При дуже низьких температурах (нижче -15 0 С) монтаж проводити не рекомендується. Ця обставина може вплинути на термін виконання (дату монтажу).

Де замовляти дешевші вікна - це справа конкретно вашого вибору. Фахівці рекомендують замовляти вікна у виробника. Таким чином, ви можете в подальшому бути впевнені в тому, що якщо з вашими вікнами щось і станеться, ви зможете завжди звернутися безпосередньо до виробника. У разі замовлення вікон у дилера, монтажної організації - ви ризикуєте через якийсь час не знайти їх на тому місці, де укладали договір і запитати за якість вікон буде не з кого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Навіщо міняти старі ...

КОМЕНТАРІ