Що потрібно знати про будівництво басейнів?

Що потрібно знати про будівництво басейнів?

26.12.16 17:55 0 963

Популярність такого виду будівельних робіт, як будівництво басейнів, незмінно зростає. Наявність його на дачі і навіть в квартирі перестає вважатися розкішшю, доступною лише обраним. Вартість будівництва басейнів стає все більш демократичною.

Будівництво басейнів з бетону дає необмежені можливості в реалізації будь-яких творчих задумів. Їх можна виготовити будь-яких форм і розмірів, з хитромудрими вигинами країв, встановити в них водні гірки, водоспади, а також зони для гідромасажу.

Ще один плюс будівництва бетонного басейну - це можливість градації глибини і установки переливного виду фільтра. Такий тип фільтрації буде особливо підходящим для водних споруд великих розмірів, в основному в місцях громадського користування.

До речі, замовити будівництво комерційних басейнів можна в компанії "Інтерком": http://www.intercom.in.ua/pools/commercial/.

Басейни відкритого або закритого типу:

  • Закриті басейни розташовуються в приміщеннях, часто в підвалах, цокольних і перших поверхах будинків. Будівництво закритого басейну підійде Вам, якщо Ви бажаєте насолоджуватися плаванням весь рік, незалежно від температури повітря, погоди. Доглядати за таким об'єктом простіше, ніж за відкритим, оскільки в воду потрапляє менше пилу та сміття, ніж на повітрі. Пам'ятайте, що в разі вибору на користь закритої споруди потрібно вжити заходів по боротьбі з високим ступенем вологості;
  • Перед початком будівництва відкритого басейну необхідно оцінити місце, на якому він буде розташовуватися, особливості ландшафту. Плануючи будівельні роботи, вибирайте максимально підходяще місце для об'єкта. Біля нього не повинні рости високі дерева, тому як їх листя, опадаючи, здатні сильно забруднити чисту воду. Місце краще вибирати сонячне, тепле, для хорошого прогрівання води. Поруч має бути простір для розміщення шезлонгів і лежаків, на яких Ви будете відпочивати. Переваги водних споруд відкритого типу очевидні: Ви насолоджуєтеся плаванням на чистому повітрі, гріючись на сонці, що гарантує користь для здоров'я, чарівний загар і чудовий настрій. Недолік - це неможливість плавати в холодну пору року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Навіщо міняти старі ...
Наступна новина: Вітамінний комплекс Волвіт

КОМЕНТАРІ