Чохол для Samsung Galaxy C5: якими якостями він повинен володіти

Чохол для Samsung Galaxy C5: якими якостями він повинен володіти

26.12.16 20:14 0 988

Такий мобільний пристрій, як Samsung Galaxy C5, заслуговує гідного рівня захисту. Щоб його реалізувати, знадобиться якісний чохол.

Цей аксесуар повинен бути оригінальним по сумісності з девайсом, має бути відкритим доступ до всіх його функцій. Для роботи з програмами, використання мобільної камери, відправки та прочитання повідомлень не доведеться виймати девайс з чохла.

Найчастіше користувачі вибирають чохол-«книжку», так як вона оберігає від деформування всі частини смартфона. Його шкіряна обкладинка амортизує вібрації, отримані через падіння або удар пристрою. Зсередини обкладинка прошита м'якою підкладкою: замшевою, мікрофібровою, велюровою, тканинною. Вона очищає екран від пилу, брудних плям, відбитків. Пластиковий каркас фіксує девайс всередині чохла, не дозволяючи йому впасти на підлогу.

За своїми характеристиками на «книжку» схожий «фліп», з однією лише відмінністю - його обкладинка відкривається не вбік, а вниз.

Серед вподобань користувачів також чохол-накладка. Якщо він виконаний з пластика, то він досить жорсткий, якщо з силікону або ТПУ - тоді еластичний і гнучкий. Чохол-накладка оберігає торцеву і тильну частини корпусу.

Металевий чохол конструкції «бампер» зміцнить боковини апарату, так як саме на них він фіксується. Чохол-бампер майже невагомий, він не збільшує габаритів гаджета.

Купити чохол на Самсунг С5 варто в парі з екранним протектором
Якщо ви купите чохол на Самсунг С5 навіть найкращої якості, то це ще не буде гарантії захищеності екрану. Уберегти його від пошкоджень допоможе плівка або скло, вони як броня збережуть крихкий сенсор від руйнування.

Полімерна плівка дуже тонка, буває матовою або глянсовою за фактурою. Кріпиться електростатикою без клейкої підложки, на відміну від скла. Перед нанесенням будь-якого аксесуара важливо очистити дисплей від плям, часток пилу - тільки так протектор лягає рівніше та тримається довше. Необхідно керуватися покроковою інструкцією, щоб результати фіксації були довговічними. Скло міцністю 9Н міцніше плівки в 3 рази.

Випробування показали, що цей аксесуар витримує будь-які випробування. При сильному ударі на склі смартфона утворюється сітка тріщин, як і на машинному склі. Відсутність гострих відколів гарантує безпеку експлуатації такого аксесуара. Скло і плівка не перешкода забезпечення зручності користування: чуйність сенсора збережеться, барвистість і реалістичність передачі кольору зображення не зміниться.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Нурсултан Назарбаев: ...

КОМЕНТАРІ