У Тернополі провели акцію «Теплом зігріємо серця»

У Тернополі провели акцію «Теплом зігріємо серця»

27.12.16 10:59 0 514
Акцію «Теплом зігріємо серця» відбулася 25 грудня у Тернополі. Її організувала Спілка Української Молоді (СУМ) за підтримки відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації.

Діти бійців АТО з Тернопільщини отримали подарунки від членів Спілки Української Молоді з різних куточків світу. Одяг, взуття, канцелярське приладдя, солодощі, іграшки - все це входить до наплічників, які передано 46 дітям. Загалом, таких наплічників цьогоріч сформували 215. Збирали й надсилали гостинці тернопільським дітям представники осередків СУМ з міст Виппані, Гошен, Гартфорт, Ірвінгтон, Рочестер, Картерет, Пассейк, Стемфорд (США), Сент-Кетрін (Канада) та Лондон (Великобританія).

«Ми пишаємося вашими батьками, - звернувся до дітей голова облдержадміністрації Степан Барна. – Ми дуже хочемо, щоб в ці передноворічні дні ви відчули любов, увагу і турботу, а також – повірили в дива і те, що мрії здійснюються. Сподіваємося, наша акція в цьому вам допоможе. Нехай всі, кого ви чекаєте, повертаються живими і здоровими!»

Степан Барна вручив дітям солодкі подарунки. Опісля учасники акції переглянули художній фільм «Лапа».

На думку організаторів, ця акція є свідченням того, що українці світу підтримують свій край, живуть його турботами та дієво допомагають родинам тих, хто стоїть в обороні незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Судитимуть групу ...
Наступна новина: Natura Siberica: когда ...

КОМЕНТАРІ