В Житомирській області голова ОДА не задоволений темпами виконання ремонтних робіт мосту на трасі Н-03

В Житомирській області голова ОДА не задоволений темпами виконання ремонтних робіт мосту на трасі Н-03

27.12.16 12:23 0 555
Згідно дедлайну голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича підрядники мали виконати ремонт мосту біля с. Рудня-Пошта на трасі Н-03 Житомир-Чернівці та забезпечити проїзд автотранспорту до 25 грудня 2016 року.

Проте, станом на 26 грудня ремонтні роботи мосту на дорозі Житомир-Чернівці не завершені у зв'язку з погодними умовами. Про це інформує управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА.

— Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич не задоволений темпами виконання робіт: «Я поставив завдання – до 25 грудня, перед новорічними та різдвяними святами проїзд транспорту на трасі загального користування Житомир-Чернівці мав бути відновлений. Підрядник повинен був як мінімум – подивитися прогноз погоди і прискорити роботи або ж попередити нас про затримки із термінами. Надалі цього не повинно бути – ОДА зробить висновки щодо подальшої роботи підрядника. У разі повторного порушення терміну договір буде розірвано».

Підрядником ТОВ «Волинська мостобудівельна компанія» здійснено монтаж монолітних плит. Проте для відновлення руху транспорту через міст необхідно влаштувати оклеювальну гідроізоляцію та двошарове асфальтобетонне покриття на мосту, а також встановити перильне та бар'єрне металеве огородження.

Нагадаємо, що підрядником розпочато ремонтні роботи по мосту біля с. Рудня-Пошта Житомирського району у серпні 2016 року. З державного бюджету на виконання робіт виділено близько 4,2 млн грн.

Аналогічна ситуація щодо відновлення проїзду і через міст у с. Рижани на автодорозі від М-06 через смт Пулини та с. Нову Борову, який мав відкритись 25 грудня.

Підрядник ТОВ «Євро Плюс Буд» продовжує ремонт мостової споруди. Роботи по влаштуванню асфальтобетонного покриття перенесено до настання сприятливих погодних умов.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині за завідомо ...

КОМЕНТАРІ