Валерій Коровій привітав дітлахів Вінниччини,які приїхали з усієї області на свято новорічної ялинки (+фото)

Валерій Коровій привітав дітлахів Вінниччини,які приїхали з усієї області на свято новорічної ялинки (+фото)

27.12.16 13:44 0 510
Цьогоріч, традиційне обласне свято новорічної ялинки, яке відбулося 26 грудня,знову зібрало в академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського маленьких вінничан з усіх районів Вінниччини.

Аби відвідати свято до Вінниці з усіх районів області та шести міст обласного значення з'їхалися понад 1200 дітей із числа дітей-сиротів та дітей, позбавлені батьківського піклування. Прибули на казку діти, які постраждали внаслідок ЧАЕС та хлопчики і дівчатка військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов`язків, малеча з малозабезпечених і багатодітних сімей. Взяли участь у святі і діти з родин загиблих героїв Небесної сотні, вимушено переміщених осіб та діти, батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередню участь в АТО.

Привітати малечу зі святом до театру завітали також голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник.

"Кожного року, після Дня Святого Миколая, коли очікуємо велике таїнство Нового Року і Різдва Христового, ми, всі дорослі ,у своїх мріях і спогадах стаємо маленькими дітьми, - звертаючись до дітей зазначив Валерій Коровій.- Ви у нас найкращі та найдорожчі, найкреативніші і найрозумніші, нам дуже хочеться, щоб ви були щасливі , щоб ви відчували новорічну казку, в яку ми всі віримо. Бажаю, щоб в Новому 2017 році збулися всі ваші мрії, здоров'я та натхнення вам , щирих посмішок і нехай всіх вас оберігає Бог".

За традицією упродовж всього свята цікавими конкурсами та вікторинами дітвору розважали Дід Мороз та Снігуронька. Згодом актори театру подарували дітям казку «12 місяців».

Також хлопчики та дівчатка мали можливість власноруч виготовити новорічну листівку, адже у театрі для них організували майстер-класи. На згадку про новорічне свято кожен з відвідувачів отримав солодкі подарунки від голови обласної державної адміністрації та голови обласної Ради.























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині 36 дітей ...
Наступна новина: Чернівецькі школярі вчаться ...

КОМЕНТАРІ