Валерій Коровій: «Працівники бюджетних установ,що фінансуються з обласного бюджету,повинні отримати в січні підвищену заробітну плату» (+фото)

Валерій Коровій: «Працівники бюджетних установ,що фінансуються з обласного бюджету,повинні отримати в січні підвищену заробітну плату» (+фото)

27.12.16 09:31 0 509
На цьому голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій наголосив під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону.

Очільник Вінниччини відзначив, що минулого тижня депутатами обласної Ради був прийнятий обласний бюджет на 2017 рік. Відтак доручив максимально ефективно спрацювати, аби з початком року спокійно розпочати поточне фінансування. «Працівники бюджетних установ, що фінансуються з обласного бюджету, повинні отримати в січні підвищену заробітну плату – відповідно до нових стандартів», - підкреслив Валерій Коровій.

Інформуючи про загальну фінансову ситуацію в області, заступник директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Ірина Зубань зауважила, що станом на 23 грудня обласний бюджет по доходах виконаний на 101, 5 %. Виконані також усі місцеві бюджети, окрім Ладижина та Могилів-Подільського.

Крім того, за її словами, для Вінницької області по субсидіях збільшено енергосубвенцію на 758 млн. гривень, тож заборгованість перед Обленерго та «Віницягаз» буде погашено. Додали для регіону і 3,8 млн. гривень субвенції на допомогу сім'ям з дітьми, та 10 млн. гривень – на погашення заборгованості по твердому паливу.

«Ці суми додані повністю під ту наявну кредиторську заборгованість, що є в області. Тож свої зобов'язання Уряд виконав на 100 %», - підкреслила Ірина Зубань.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Полотенцесушитель
Наступна новина: Поліція з’ясовує причини ...

КОМЕНТАРІ