На Вінничині представники обласної та міської влади привітали вірян західного обряду з Різдвом Христовим (+фото)

На Вінничині представники обласної та міської влади привітали вірян західного обряду з Різдвом Христовим (+фото)

27.12.16 11:42 0 507
З нагоди відзначення Різдва Христового, начальник управління національностей та релігій ОДА Ігор Салецький від імені керівництва виконавчої гілки влади області привітав вірян західного обряду з одним з найважливіших християнських свят.

До привітання прихожан приєднались перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська та в.о. керуючий справами виконкому Вінницької міської ради Сергій Чорнолуцький.

З нагоди цього величного свята представники обласної та міської влади відвідали усі релігійні громади римсько-католицької церкви м. Вінниці – костели Матері Божої Ангельської (вул. Соборна), Санктуарій Божого Милосердя (мікрорайон «Тяжилів»), Святого Духа (мікрорайон «Вишенька»), Святого Франциска (вул. Добролюбова).

Вони взяли участь у святковій інтернаціональній Месі костелу Матері божої Ангельської. У зв'язку з тим, що храм відвідують іноземні студенти з країн Латинської Америки та Європи, Євангельське читання на Богослужінні здійснювалося трьома мовами – англійською, французькою і польською. Це особливе Богослужіння очолив єпископ-помічник Кам'янець-Подільської дієцезії РКЦ Радослав Змітрович.

Вінницьким католикам вони побажали доброго здоров'я, миру і злагоди, духовного зростання, добробуту, успіхів, нових перемог та Божої допомоги в трудах на благо нашої рідної України.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька делегація ...
Наступна новина: Основные "+" приобретение ...

КОМЕНТАРІ