В селі Переорки Вінницького району відкрито новозбудований газопровід (+фото)

В селі Переорки Вінницького району відкрито новозбудований газопровід (+фото)

28.12.16 11:38 0 596
26 грудня, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко взяв участь в урочистому відкритті новозбудованого газопроводу у селі Переорки Вінницького району. У святкових заходах також взяли участь народний депутат України Олександр Домбровський представники місцевої влади та громада села.

Звертаючись до присутніх, Андрій Гижко в першу чергу привітав з 590-ю річницею села та подякував громаді і меценатам за спільну мету та реалізовані цілі. « для кожного надзвичайно важлива подія. В першу чергу ми повинні знати, що с. Переорки є завершальним селом на Вінниччині, що газифікується. Протяжність газопроводу становить 4 км та підключено понад 200 домогосподарств. Відкриття газогону стало можливим завдяки спільним зусиллям влади, меценатів та небайдужих жителів Переорків. Це дуже хороший приклад іншим громадам області, як слід рухатись вперед і втілювати задумане. Хочу акцентувати увагу, що для українського населення використовується газ виключно вітчизняного видобутку», - повідомив посадовець. «На передодні Нового року та Різдва Христового, бажаю усім присутнім миру та добробуту вашим оселям, міцного здоров'я, щоб жителі села завжди відчували підтримку та опору влади. Не зупиняйтесь на досягнутому і вірте у краще майбутнє».

В рамках робочої поїздки Андрій Гижко оглянув дорожнє покриття ділянки дороги після капітального ремонту по вул. Iвана Франка (від перехрестя вул. Шевченка до в'їзду на кладовище).

Після чого мешканці села підготували розважальну програму, де свої таланти та творчі здібності демонстрували тамтешні танцювальні та музичні колективи.

Для довідки:

Для вирішення питання газифікації с. Переорки створено обслуговуючий кооператив «Переорки». 21.07.2014 року в м. Немирів заключено трьохсторонню додаткову угоду №1 до Контракту № 11/12 від 12.11.2012 року між обслуговуючим кооперативом «Переорки», ТОВ «Немирів ГАЗ-СЕРВІС» та ТОВ «Правнича компанія «Справа» на здійснення будівництва газопроводу с. Переорки.

Замовник - ОК «Переорки»

Платник ТОВ «Правнича компанія «Справа»

Підрядники - ТОВ «Немирів ГАЗ-СЕРВІС» та ФОП «Яровенко»

Обслуговуюча організація - ТОВ «Газпостачсервіс»

Протяжність підвідного газопроводу 4 км.

Протяжність середнього та низького тиску 11,2 км.

Вартість робіт згідно ПКД – 9983,5 тис. грн. (4 км високого тиску та 11,2 км по селу).

Вартість будівництва високого тиску 1,987 млн. грн.

Протягом 2014-2015 років інвестором ТОВ «Правнича компанія «Справа» виділено на будівництво газопроводу 1980 тис. грн.. За період будівництва використано 5,63 млн. грн. Кошти населення - 3,1 млн. грн..

Капітальний ремонт дорожнього покриття в с. Переорки, Вінницького району, Вінницької області

У 2013 році за кошти населення виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Iвана Франка (від перехрестя вул. Шевченка до в'їзду на кладовище) в с. Переорки, Вінницького району, Вінницької області.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.06.2016 року № 395 виділено 845,8 тис. грн. державної субвенції. Проведено коригування ПКД та внесено додатково 300,0 тис. грн. змінами до постанови КМУ 26.10.2016 № 755. Внесено зміни до назви постановою КМУ 23.11.2016 року № 859.

Станом на 23.12.2016 року використано 1086,45 тис. грн. Завершено роботи. Економія коштів субвенції з державного бюджету складає 59347 грн., яку повернуть до державного бюджету.





































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ