На Вінниччині функціонує 14 робочих станцій відомчої інформаційної системи для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон (+фото)

На Вінниччині функціонує 14 робочих станцій відомчої інформаційної системи для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон (+фото)

28.12.16 11:53 0 477
Про це на апаратній нараді в голови ОДА повідомив начальник Управління міграційної служби України у Вінницькій області Борис Наливайко.

За його словами, у 2016 році вже прийнято документів на оформлення ID-картки від 7316 громадян, з них вже з 3-го листопада –1210. Видано паспортів громадян України у вигляді книжки – 25169 особам. Борис Наливайко також повідомив, що в області функціонує 14 робочих станцій ВІС (відомчої інформаційної системи) на 25 робочих місць, якими оформлено 58 694 замовлень на виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Оформлення паспорта нового зразка здійснюється у 1-ому, 2-ому і 3-ому міських відділах м. Вінниці, а також у територіальних підрозділах Барського, Гайсинського, Жмеринського, Козятинського, Крижопільського, Могилів-Подільського, Тростянецького та Тульчинського районів. Борис Наливайко також запевнив, що з січня 2017 року додатково буде встановлено робочі станції ВІС у всіх територіальних підрозділах Вінницької області.

Керівник обласної міграційної служби також зазначив, що з початку року 1279 громадянам, прибувшим з АР Крим і м. Севастополя та 2284 громадянам з Донецької і Луганської областей надано адміністративні послуги. Прийнято 730 заяв з питань громадянства України згідно ЗУ «Про громадянство України».

Щодо оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки, то Борис Наливайко зауважив, що з 3-го листопада органами та підрозділами ДМС України розпочато оформлення та видачу паспорта громадянина України у вигляді ID-картки, громадянам, які досягли 14-ти річного віку та всім громадянам замість вклеювання фотокарток до паспорта при досягненні 25-ти та 45-ти річного віку, при зміні прізвища, замість втрачених або зіпсованих документів.

За словами Бориса Наливайка, значна увага приділяється роботі з іноземцями та особам без громадянства. Так, на території області постійно проживають 9 310 іноземців та ОБГ, які отримали дозвіл на імміграцію та документовані посвідками на постійне проживання, ВУЗах області навчається 2 177 іноземців та ОБГ. На Вінниччині тимчасово перебувають 2 892 іноземців та ОБГ, продовжено термін дії посвідок на тимчасове проживання – 1605, скасовано посвідок на тимчасове проживання – 672 особам.

За 11 місяців п.р. в порівняні з аналогічним періодом минулого року, значно покращились результати роботи з протидії незаконній міграції. Зокрема, притягнуто до адмінвідповідальності іноземців та ОБГ по ст. 203 КУпАП – 580 (м.р. - 464); притягнуто до адмінвідповідальності громадян України за ст. 204 – 6 (м.р. - 5); притягнуто до адмінвідповідальності по ст.205 – 188 (м.р. - 115); притягнуто до адмінвідповідальності по ст.206 – 2 (м.р. - 1). Скорочено термін перебування на території України іноземцям та ОБГ – 8 особам. (м.р. - 5); примусово повернуто в країну походження – 216осіб (м.р. – 145); примусово видворено в країну походження – 13 осіб (м.р. - 3), про заборону в`їзду прийнято 16 рішень (м.р. - 17).









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Нова «Дорожня карта» ...

КОМЕНТАРІ