Чернівці: Учасники клубу “Паросток” отримали новорічні подарунки

Чернівці: Учасники клубу “Паросток” отримали новорічні подарунки

28.12.16 11:24 0 541
В рамках святкування Новорічно-Різдвяних свят 19 грудня 2016 року відбулося урочисте відкриття Казкового будиночка. В цей день понад 300 дітей мали змогу поспіклуватись з Миколаєм та залишити свої побажання та отримати солодкі подаруночки та соки від ТОВ «ЛІЛАК». Всі бажаючі діти можуть відвідати Святого Миколая до 19 січня 2017 року.

23 грудня 2016 року було організована зустріч дітей та молоді з особливими потребами клубу “Паросток” з Святим Миколаєм та казковими героями, а також для них було організовано солодкий стіл.

24 грудня 2016 року 20 учасників клубу “Паросток” були запрошені на новорічне свято огранізоване дистриб'юторською корпорацією «Ноус» діти мали змогу розважатись разом з Дідом морозом та аніматорами, по закінченню програми всі учасники отримали солодкі подарунки.

25 грудня 2016 року Казковий будиночок відвідали діти з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та діти загиблих учасників АТО.

Виносимо щиру подяку всім хто долучився до благодійної справи, а саме: ТОВ «ЛІЛАК», торгова марка «ГЛИБКОН», дистриб'юторській корпорації «Ноус».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі відзначили ...
Наступна новина: В селі Переорки Вінницького ...

КОМЕНТАРІ