Ігор Івасюк: «Районні лікарні і надалі надаватимуть якісні медичні послуги у звичайному режимі» (+фото)

Ігор Івасюк: «Районні лікарні і надалі надаватимуть якісні медичні послуги у звичайному режимі» (+фото)

28.12.16 18:41 0 545
27 грудня, під головуванням заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігоря Івасюка в приміщенні ОДА відбулось засідання щодо порядку створення в області у 2018 році госпітальних округів.

Участь в засіданні взяли директор Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Людмила Грабович, заступник міського голови Галина Якубович та представники профільної галузі регіону.

В рамках засідання присутні обговорили питання покращення рівня надання населенню медичних послуг, поетапне впровадження медичної реформи в області та специфіку надання медичних послуг в об'єднаних територіальних громадах.

За словами Ігоря Івасюка, з 1 січня 2017 року Україна переходить на нову систему роботи медичної галузі. Реформа триватиме три роки. 2017-го зміни стосуватимуться первинної ланки медицини - терапевтів, педіатрів і сімейних лікарів. «Тому ми маємо докласти максимальних зусиль для підвищення якості надання медичних послуг населенню краю», - наголосив посадовець.

«Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року «Про затвердження Порядку створення госпітальних округів» Вінниччина до 1 лютого 2017 року має розробити і подати КМУ проект нормативно-правового акта щодо затвердження переліку та складу госпітальних округів», - повідомила Людмила Грабович.

При остаточному рішенні щодо створення проектів та карти-схеми госпітальних округів інформація буде оприлюднена на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2016 році закарпатці ...
Наступна новина: Діаспора передала подарунки ...

КОМЕНТАРІ