Інвестиції в інтернеті: чотири способи

Інвестиції в інтернеті: чотири способи

28.12.16 23:12 0 960

Мало хто не мріє про додатковий заробіток, тим більше через інтернет. Скільки б грошей не було, все одно хочеться поповнювати свій грошовий мішок. Далі ми поговоримо про інвестування грошей в інтернеті і розповість нам про це Олександр - автор блогу http://trandinvest.ru.

Важливо розуміти, що простота на перший погляд може виявитися дуже оманливою. Тому перш ніж дозволяти комусь користуватися власними грошима в обмін на відсотки - не завадило б згадати про підводні камені.

Отже, в чому сенс інвестування зрозуміло кожному. Ми вкладаємо на чийсь рахунок гроші і щомісяця нам капає відсоток за їх використання іншими особами. Тепер розглянемо інвестиції в інтернеті докладніше.

Куди можна інвестувати гроші в інтернеті:

  1. WebMoney. Інвестиції у WebMoney дозволяють будь-кому стати міні-банком в одній особі. Маючи вільну суму її можна надати комусь в кредит через цю систему. Тут спочатку обумовлюються умови між позичальником і кредитором. Потім щомісяця людині, яка надала кредит нараховується відсоток. WebMoney сама перевіряє платоспроможність позичальника і тримає все під контролем. Але мінус в тому, що тримається все на чесному слові, бо договору на папері немає;
  2. Forex. Міжнародний валютний ринок Форекс останнім часом притягує до себе все більше бажаючих заробити. Інвестиції тут мають сенс бути, але як мінімум від 100 доларів. При цьому необов'язково брати участь в процесі переміщення власних інвестицій. Гроші можна довірити керуючому вашим ПАММ-рахунком. Вкладена сума розподіляється між найуспішнішими на ринку трейдерами. Щомісяця їх середня прибутковість у відсотках визначає відсоток, який нараховується інвестору. Можна інвестувати певну суму і спостерігати - як рахунок поступово зростає. Такий спосіб інвестицій в інтернеті найбільш прибутковий. Але потрібно пам'ятати і про те, що це не інвестиції в який-небудь Газпром - це інвестиції через інтернет і гарантій немає ніяких;
  3. Спорт. Для всіх шанувальників спорту теж знайдеться варіант прибуткових інвестицій в інтернеті. Але щоб самостійно отримувати прибуток в такій справі треба не один рік вивчати, наприклад, коней. Щоб при черговому забігу точно знати, яка з них прийде першим. Тому на спеціальних форумах в інтернеті знавці цієї сфери пропонують робити інвестиції в їхню кишеню і отримувати при кожній перемозі хороші відсотки;
  4. Shareholder. Інвестиції в інтернеті також можливі завдяки біржі Shareholder, на якій можна придбати частку будь-якого проекту. При цьому обов'язково треба вивчити яким бізнесом займається цей проект. Чи видавалися раніше дивіденди і в яких розмірах. А також довідатися про те, які активи присутні в організації на даному етапі. Адже переслідувана мета полягає в тому, щоб отримати хороший відсоток з інвестицій в акцій, а в майбутньому вигідно їх продати.

Висновки

Маючи бажання заробити в інтернеті важливо пам'ятати про безкоштовний сир, щоб не потрапити в ту саму пастку. При нульових знаннях про інвестиції і їх принципи краще не розкидатися грошима. Про те, що поганий результат - це теж результат, в даному випадку краще забути. Тому що отримавши гіркий досвід і розчарувавшись в даній сфері заробітку, можна упустити великі можливості.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Історія та особливості ...
Наступна новина: Детский праздник: Как ...

КОМЕНТАРІ