Закарпатською прокуратурою викрито майстра лісу,який вимагав 10 тис грн неправомірної вигоди за відпуск 170 ялинок за заниженими цінами    Попередньо встановлено,що посадовець Держлісгоспу вимагав 10 тис.грн неправомірної вигоди від місцевого мешканця за

Закарпатською прокуратурою викрито майстра лісу,який вимагав 10 тис грн неправомірної вигоди за відпуск 170 ялинок за заниженими цінами Попередньо встановлено,що посадовець Держлісгоспу вимагав 10 тис.грн неправомірної вигоди від місцевого мешканця за

30.12.16 08:34 0 649
Попередньо встановлено, що посадовець Держлісгоспу вимагав 10 тис.грн неправомірної вигоди від місцевого мешканця за відпуск 170 ялинок за заниженими цінами. Проте, майстра лісу було викрито при одержанні частини обумовленої суми – 4200 грн.

27 грудня на Міжгірщині працівники прокуратури Закарпастької області спільно з співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НПУ, викрили працівника ДП «Міжгірське ЛГ» при одержанні частини суми неправомірної вигоди від закарпатця.

Як виявилося, старший майстер лісу вимагав 10 тис.грн. за відпуск 170 ялинок без відповідних документів та за заниженою ціною. Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії і вирішується питання щодо затримання майстра лісу в порядку ст.208 КПК України.

Разом з тим, перевіряється причетність інших працівників Держлісгоспу до вчинення вказаного кримінального правопорушення ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція вказаної статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Чернівці: Зміни до Порядку ...

КОМЕНТАРІ