Заступник прокурора Закарпатської області Андрій Новіков привітав з новорічними святами дітей-сиріт вихованців Часовоярівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №8 Донецької області     Усі діти на Новорічні свята однаково з надією чекають див

Заступник прокурора Закарпатської області Андрій Новіков привітав з новорічними святами дітей-сиріт вихованців Часовоярівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №8 Донецької області Усі діти на Новорічні свята однаково з надією чекають див

30.12.16 08:19 0 652
Усі діти на Новорічні свята однаково з надією чекають дива та подарунків. Однак,є дітки, які не з власної волі чи провини опинились без батьківського піклування, а рідні домівки їм замінюють стіни дитячих будинків та інтернатів. Проте доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях. Відтак, напередодні радісних новорічних свят, група працівників прокуратури Закарпатської області, на чолі із заступником прокурора Закарпатської області Андрієм Новіковим, відвідали із закарпатськими подарунками школу-інтернат на сході нашої країни, де через постійні військові дії, місцеві дітки, як ніхто потребують віри в чудо, допомоги та підтримки.

Зокрема, наші прокурори подолавши 1570 км відстані, привезли подарунки в смт. Часів Яр Донецької області, якє знаходиться на відстані 10-15 км від лінії розмежування де саме ідуть постійні обстріли. Прокурорів, які на деякий час стали для дітей посланцями Святого Миколая, радо зустрічали 42 дітей-сиріт, які мешкають у Часовоярівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті №8.

Працівники прокуратури привезли у цей заклад побутову техніку, дитяче харчування, солодощі, фрукти та продукти харчування.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області 53 ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ