В Чернігівській міській раді обговорили проект договору про організацію пасажирських перевезень

В Чернігівській міській раді обговорили проект договору про організацію пасажирських перевезень

30.12.16 08:05 0 494
Вчора, 28 грудня, в Чернігівській міській раді відбулося засідання робочої групи щодо затвердження договору про організацію пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування. Нарада пройшла за участю заступника міського голови Олександра Ломаки, який є головою цієї робочої групи, начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Олександра Бєльського та перевізників, які стали переможцями конкурсу на обслуговування всіх міських автобусних маршрутів загального користування у місті Чернігові.

Цей конкурс відбувся 23 грудня у міській раді. Підготовка до його проведення проводилася на протязі року й кінцева його мета – перехід на нові правила, які змусять перевізників до оновлення транспорту та більшої дисципліни в наданні послуг. Всі перевізники за три місяці до конкурсу були попереджені про розірвання угод і перспективу нового конкурсу, вони повинні були оновити свій транспортний парк, а також були сповіщені про розроблення договорів з новими вимогами.

Цього дня робоча група зібралася саме для того, щоб обговорити проект цього договору, внести пропозиції та правки до нього. Затверджений договір орієнтовно до 10 січня буде підписаний всіма перевізниками.

Як вже повідомлялось раніше, за результатами проведеного конкурсу, право на протязі п'яти років перевозити пасажирів громадським автотранспортом у Чернігові здобули 10 підприємств. Новими угодами передбачене, зокрема, обладнання всіх автобусів засобами GPS-моніторингу для того, щоб полегшити контроль за роботою перевізників, та встановлення автоматизованої системи безготівкової оплати за проїзд.

Заступник міського голови Олександр Ломако, завершуючи засідання, зазначив, що всі передбачені штрафи за невиконання умов договору будуть за потреби переглядатися, щоб зробити їх максимально об'єктивними, особливо тоді, коли надання послуг з пасажирських перевезень по місту покращиться. Він також зазначив, що договір буде розриватися тільки зі систематичними порушниками і якщо не будуть виконуватися затверджені умови договору.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Чергова ...
Наступна новина: З 10 січня зміняться тарифи ...

КОМЕНТАРІ