Вінничина: обласна влада здійснює заходи щодо утилізації небезпечних промислових відходів підприємства-банкрута ВАТ «Завод «Термінал»

Вінничина: обласна влада здійснює заходи щодо утилізації небезпечних промислових відходів підприємства-банкрута ВАТ «Завод «Термінал»

30.12.16 10:27 0 525
За ініціативи та підтримки обласної державної адміністрації та Департаменту екології та природних ресурсів ОДА на 2016 рік заплановані заходи з утилізації небезпечних промислових відходів підприємства-банкрута ВАТ «Завод «Термінал». Проблема зберігання цих відходів, які є власністю громади м.Вінниці, не могла бути вирішена у силу різних причин впродовж 20 років.

В поточному році при активній підтримці Департаменту екології та природних ресурсів ОДА проведено дослідження складу та кількості небезпечних промислових відходів, які залишились у підприємства-банкрута. На основі результатів досліджень підготовлений запит на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Так, конкурсною комісією обласного фонду охорони навколишнього природного середовища схвалено виділення у 2016 році 300,0 тис.грн. на утилізацію промислових відходів ВАТ «Завод «Термінал». Ще 205,0 тис.грн. – співфінансування з міського бюджету.

27 грудня Вінницькою міською радою проведений тендер через державну систему закупівель «Prozorro» на закупівлю послуг з утилізації небезпечних промислових відходів підприємства-банкрута ВАТ «Завод «Термінал». На даний час визначається переможець тендерних закупівель, якому доручать проведення таких робіт.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ