На Вінниччині,у рамках реалізації інвестпроектів соціального спрямування,завершено реконструкцію системи опалення у школі села Дашківці Літинського району (+фото)

На Вінниччині,у рамках реалізації інвестпроектів соціального спрямування,завершено реконструкцію системи опалення у школі села Дашківці Літинського району (+фото)

30.12.16 08:02 0 440
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування на Вінниччині продовжується.

За фінансової допомоги держави із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку у сумі 1080,0 тис. грн при співфінансуванні з місцевого бюджету у сумі 140,0 тис. грн. у поточному році завершено роботи по реконструкції системи опалення з встановленням блочно-модульної системи у школі с. Дашківці Літинського району.

Проект спрямовано на вирішення актуальної проблеми низької енергетичної та економічної ефективності процесу надання послуг теплопостачання в установі бюджетної сфери села.

Під час проведення робіт з реконструкції системи опалення навчального закладу встановлено автономну блочно – модульну котельню з трьома котлами на альтернативних видах палива.

Реалізація проекту дозволить відмовитися від використання природного газу, в результаті чого економія витрат на опалення становитиме 176,0 тис. грн.на рік, а температурний режим в приміщенні школи підвищиться до 18-20 градусів.

В результаті реалізації проекту послуги поширюються на мешканців Дашківецької територіальної громади чисельністю 3, 1 тис. чоловік.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Чернівці: Чергова ...

КОМЕНТАРІ