На Вінничині напередодні новорічних свят новий ігровий майданчик отримали дітлахи села Юхимівка,що у Шаргородському районі (+фото)

На Вінничині напередодні новорічних свят новий ігровий майданчик отримали дітлахи села Юхимівка,що у Шаргородському районі (+фото)

30.12.16 10:49 0 558
Дитячий сміх та радість панувала на сучасному ігровому майданчику, який спільними зусиллями з'явився в центрі села Юхимівка Шаргородського району напередодні Нового року та Різдва Христового.

Сучасна зона відпочинку для дітей дошкільного та шкільного віку була створена за ініціативи сільського голови Наталії Михайлівни Бондарчук та сільських депутатів.

В урочистостях взяли участь голова Шаргородської РДА Катерина Кедик, жителі громади, працівники сільського Будинку культури, запрошені гості з району.

В своєму виступі керівник району привітала жителів громади з Новорічними та Різдвяними святами, побажавши всім, здоров'я, успіхів, а саме головне миру на нашій землі, а також висловила вдячність представникам сільської влади, керівництву ПП «Юхимівське», що не стоять осторонь життя громади та вболівають за розвиток населеного пункту та приділяють значну увагу підростаючому поколінню.

Хочеться підкреслити – свято вдалось на славу. Змістовну новорічну концертну програму підготували учні та вчителі місцевої школи, а також працівниками сільського Будинку культури.

Неодноразово можна було почути на святі схвальні подяки та висловлення на адресу сільського голови - Наталії Михайлівні, за новостворену зону відпочинку від жителів громади, які взяли участь в її відкритті.

Після урочистого перерізання символічної стрічки, дітвора з радістю та сміхом почала освоювати ігрові споруди.



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині зросла ...
Наступна новина: Чернігівська міська рада ...

КОМЕНТАРІ