Громадяни можуть звернутися до Чернівецької місцевої прокуратури електронною поштою та телефонним зв’язком

Громадяни можуть звернутися до Чернівецької місцевої прокуратури електронною поштою та телефонним зв’язком

30.12.16 11:01 0 569
З 28.10.2015 набрав чинності Закон України № 577-VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції». Зазначеним законом внесено зміни до статті 5 Закону України «Про звернення громадян» та доповнено статтею 23-1.

Таким чином, на даний час громадяни можуть звертатись до органів влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб, відповідно до їх функціональних обов'язків з усними зверненнями (шляхом телефонного зв'язку) та з електронними зверненнями (на електронну адресу).

В Чернівецькій місцевій прокуратурі усні звернення приймаються за телефоном (0372) 58-67-25, а електронні – за адресою : chrn@chrn.gp.gov.ua.

У електронному зверненні окрім вимог, передбачених для письмового звернення, також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Проект створення ...

КОМЕНТАРІ