В Житомирській області більше 19 тисяч домогосподарств отримали від Уряду майже 100 млн грн на придбання твердопаливних котлів

В Житомирській області більше 19 тисяч домогосподарств отримали від Уряду майже 100 млн грн на придбання твердопаливних котлів

30.12.16 14:02 0 659
За весь час дії урядової програми з енергоефективності більше 19 тисяч власників приватних будинків відмовилися від газу та придбали котли на альтернативних видах палива, залучивши для цього 322 млнгривень. Уряд у свою чергу повернув їм 97,76 млн гривень.

— «Стимулювання населення до заміни газових котлів було першим напрямком роботи урядової програми з енергоефективності і, при цьому, дуже результативним. З моменту старту програма швидко набула популярності. Домогосподарства своїм вибором на користь «негазових» котлів підтримали державу у прагненні зменшувати споживання газу», – повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та додав, що зі свого боку держава надала таким родинам компенсацію 20% від суми кредиту, залученого на котли, що працюють на місцевих видах палива.

Сергій Савчук також зауважив, що 28 грудня Держенергоефективності здійснено чергове відшкодування тим, хто скористався програмою заміни газових котлів. Сума компенсацій склала 16,6 млнгривень. Отже за 2016 рік відшкодування виплачено всім домогосподарствам, хто залучав кошти по програмі на придбання "негазових" котлів у цьому році.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: М42300 - амперметр для ...

КОМЕНТАРІ