На Тернопіллі степан Барна вручив 15 комп’ютерів учням Горинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

На Тернопіллі степан Барна вручив 15 комп’ютерів учням Горинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

30.12.16 12:40 0 890
У рамках робочої поїздки на Кременеччину голова обласної державної адміністрації Степан Барна вручив 15 комп'ютерів для комп'ютерного класу учням Горинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Як розповів директор Горинської ЗОШ І-ІІ ступенів Олег Олексюк у школі навчається 176 дітей. Наразі у закладі діє комп`ютерний клас, однак там комп`ютери 2007 року. Зараз уроків інформатики багато, тому нові комп`ютери стануть у нагоді.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна наголосив, що для влади області дуже важливою є якість надання освітніх послуг в Тернопільській області.

«Комп'ютери надійшли у рамках співпраці Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки. Міністерством освіти і науки України було закуплено та встановлено на комп'ютерах ліцензійне програмне забезпечення – операційна система, пакет офісних програмних засобів Microsoft Office Professional та антивірусне програмне забезпечення. Я бажаю всім школярам успіхів та приємного навчання!», - зазначив Степан Барна.

Довідково: Тернопільська область отримала 747 комп'ютерів, кожен район Тернопільщини - по 3 комп`ютерні класи. Крім того, 15 комп'ютерів, з ініціативи Міністерства освіти і науки України, отримає Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов. Заклад брав активну участь у проекті організації літніх мовних таборів “GoCamp”.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Навчальні заклади ...
Наступна новина: Dishonored: Рецензия

КОМЕНТАРІ