Тернопілля: теребовлянська центральна районна лікарня перша в області отримала апарат для зварювання живих тканин

Тернопілля: теребовлянська центральна районна лікарня перша в області отримала апарат для зварювання живих тканин

30.12.16 08:41 0 645
Перебуваючи з візитом у Теребовлянській центральній районній лікарні, голова РДА Юрій Ништа спільно із головою районної ради Ігорем Смільським зустрівся з персоналом хірургічного відділення райлікарні, обговорив нагальні потреби закладу охорони здоров'я та в урочистій обстановці вручив новий медичний апарат на суму 95 тисяч гривень для зварювання живих тканин, який придбаний за сприяння районної державної адміністрації коштом районного бюджету. Він дасть можливість значно скоротити термін перебування хворого в лікувальному закладі.

Як зазначає лікар-хірург центральної районної лікарні Орест Мельник, особливістю цього апарату є те, що він призначений для проведення всіх видів оперативних втручань (хірургічні, травматологічні, гінекологічні та лор-операції). А головне – зменшується омертвіння живих тканин під час процесу їх зварювання.

За словами головного лікаря Михайла Никеруя, закуплений апарат для зварювання живих тканин – єдиний в області. Жодна лікарня нашого краю не може похвалитися, що має такий до послуг пацієнтів. Також Михайло Степанович поділився з представниками влади планами про подальше покращення матеріальної бази лікарні.

Юрій Ништа в свою чергу зауважив, що інвестиції в технології мотивують персонал та є суттєвим кроком вперед у розвитку установи. Окрім того, Юрій Михайлович високо оцінив роботу керівництва райлікарні в напрямку оснащення сучасною апаратурою, проведення євроремонтів у приміщенні, кадрової політики, створення усіх зручностей для пацієнтів та працівників медичної установи. "Все це разом допоможе покращити обслуговування пацієнтів лікарні та полегшить роботу медичного персоналу», - наголосив він.

«Ви прекрасно розумієте вимоги сьогодення: пацієнти будуть іти туди, де надаються швидкі, а головне якісні медичні послуги», - зазначив керівник райдержадміністрації, а відтак побажав працювати в цьому ж напрямку та не сповільнювати взятого темпу в роботі.

Після зустрічі із медиками хірургічного відділення Юрій Ништа та Ігор Смільський оглянули хід завершальних ремонтних робіт у пологовому та травматологічному відділеннях. Як запевнив головлікар медичного закладу, оновлені після капітального ремонту вони будуть відкриті найближчим часом.

Зауважимо, що Теребовлянська центральна районна йде в ногу з часом. Тут проводять складні операції. Лише за 2016 рік проведено більше 60 лапароскопічних операцій з видалення жовчевого міхура.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Слідчим шляхом буде ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ