Віктор Мацикур: Зимові види спорту — «візитівка» Тернопільщини

Віктор Мацикур: Зимові види спорту — «візитівка» Тернопільщини

30.12.16 10:14 0 511
Начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Мацикур нещодавно взяв участь у колегії Міністерства молоді та спорту, де з рук Міністра отримав нагороду — кубок та грамоту за перше місце у рейтингу серед зимових видів спорту.

«Я переконаний, що зимові види спорту в нас — це, дійсно, наша візитівка. Відтак необхідно обов'язково й надалі розвивати нашу інфраструктуру і вкладати кошти у розвиток зимових видів спорту, які принесуть нам це ще більше досягнень та рекордів», — переконаний Віктор Мацикур.

Підбиваючи підсумки поточного року, Віктор Мацикур під час урочистого нагородження кращих спортсменів та тренерів Тернопільщини в номінації «Герої спортивного року – 2016» відзначив підтриману обласною радою пропозицію обласної державної адміністрації стосовно оптимізації мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Школи, які були на обласних бюджетах частково переходять на місцеві бюджети. Зокрема, Хоростківська обласна ДЮСШ стала Гусятинською районною ДЮСШ.

«Це правильна позиція керівників району та м. Хоросткова, зважаючи на те, що країна рухається у напрямку бюджетної децентралізації та іншого адміністративно-територіального устрою. Процес оптимізації продовжиться й щодо Кременецьких шкіл. Таким чином ми досягнемо ефективного використання майна і людських ресурсів, які є у нас в області», — підсумував начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ