На Тернопіллі із 1 січня 2017 року зарплати працівників бюджетної сфери зростуть по всій тарифній сітці

На Тернопіллі із 1 січня 2017 року зарплати працівників бюджетної сфери зростуть по всій тарифній сітці

30.12.16 11:30 0 638
Оклади працівників бюджетної сфери з 1 січня 2017 року зростуть по всій тарифній сітці – від 350 грн до 1200 грн в залежності від розряду працівника. Про це на селекторній нараді щодо підвищення рівня мінімальної зарплати з 1 січня 2017 року заявив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

«З 1 січня іде повне підвищення окладів працівників бюджетної сфери по всій тарифній сітці. Оклади зростуть від 350 до 1200 грн в залежності від розряду працівника. Тому всі розмови про те, що відбудеться якась «зрівнялівка» – це міф. Зарплати зростуть по всій тарифній сітці, як для менш кваліфікованих, так і для висококваліфікований працівників», - сказав він.

Віце-прем'єр-міністр також наголосив, що жодних підстав для переведення працівників як бюджетної, так і не бюджетної сфери на немає. «Я звертаюся до всіх керівників місцевих органів влади - не допустити переведення висококваліфікованих працівників на неповні ставки! Не може бути такого , щоб висококваліфіковані працівники переводилися на 0,5 чи 0,75 ставки. Жодних підстав для кроків щодо переведення працівників бюджетної сфери, так і не бюджетної сфери на немає. Адже лише в Державному бюджеті України на 2017 рік ми додатково передбачили на оплату праці у бюджетній сфері 40 млрд грн», - підкреслив Павло Розенко.

Віце-прем'єр закликав представників органів місцевої влади залучати для оплати праці працівників бюджетної сфери і кошти місцевих бюджетів. «Дані відповідні дозволи , і є така можливість залучати кошти місцевих бюджетів до процесу оплати праці працівників бюджетної сфери, залучати так звані муніципальні, місцеві надбавки», - зазначив він.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ