У Рівненській місцевій прокуратурі відбувся круглий стіл із громадськістю

У Рівненській місцевій прокуратурі відбувся круглий стіл із громадськістю

31.12.16 09:43 0 720
Керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак провів прийом громадян у формі круглого столу із представниками громадськості.

На цій зустрічі, яка відбулася 28.12.2016 у приміщенні місцевої прокуратури, були присутні депутати Рівненської міської ради Анатолій Чугуєвець, Олександр Нестерук, Анна Іванова, Олександр Курсик, обласної ради - Олександр Гомон, помічник народного депутата України Дмитро Козачок, громадські діячі – Олександр Бардаш та Ліана Диновська, журналіст Денис Грищук.

В зустрічі із громадою також брали участь перший заступник керівника Рівненської місцевої прокуратури Андрій Максимчук, та заступники – Максим Горковенко і Павло Луцюк.

Працівники прокуратури цікавилися, які проблеми турбують громадськість, яке її бачення щодо результатів реформи та діяльності місцевої прокуратури з питань протидії злочинності на території обласного центру та Рівненського району.

Найбільше занепокоєння представники громадськості висловили у зв'язку із зростанням окремих категорій злочинів на території Рівного та Рівненського району, зокрема, проти власності, підпалів, за фактами порушень правил дорожнього руху, неналежного виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником, а також діяльністю підпільних гральних закладів. Також вони цікавилися станом досудового розслідування та судового розгляду окремих кримінальних проваджень про злочини, що зумовили резонанс у суспільстві, розгляду звернень громадян.

На всі запитання Володимир Самардак та його заступники надали ґрунтовні відповіді. Вони запевнили, що працівники Рівненської місцевої прокуратури зробили багато для того, щоб зміцнити правопорядок та забезпечити спокій рівнян. Зокрема, за рік, що минає, працівниками прокуратури скеровано до суду півтисячі обвинувальних актів у кримінальних провадженнях, де прокурори місцевої прокуратури здійснювали процесуальне керівництво, спільно із іншими правоохоронними органами знешкоджено діяльність низки нелегальних гральних залів, декількох груп, на рахунку яких численні квартирні крадіжки, грабежі та розбої, викрадення автівок. Також керівник місцевої прокуратури розповів про результати діяльності і з інших актуальних напрямів.

Володимир Самардак зазначив, що працівники прокуратури у межах компетенції й надалі вживатимуть вичерпних заходів з метою вирішення проблемних питань та закликав громадськість активно сприяти у викритті правопорушень.

Результатом спілкування стала домовленість про подальшу співпрацю Рівненської місцевої прокуратури з громадським активом міста та району.

Матеріали Рівненської місцевої прокуратури

Джерело: http://prokuraturamista.rv.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі медичну ...

КОМЕНТАРІ