Вінничина: керівники області привітали працівників апарату облдержадміністрації та обласної Ради з новорічними святами (+фото)

Вінничина: керівники області привітали працівників апарату облдержадміністрації та обласної Ради з новорічними святами (+фото)

31.12.16 08:41 0 575
В перед день Нового року голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної Ради Анатолій Олійник привітали колективи апаратів ОДА та обласної Ради, а також керівників Департаментів та управлінь облдержадміністрації із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

Звертаючись до присутніх Валерій Коровій подякував за особистий внесок кожного у розбудову та розвиток Вінниччини. «Цей рік для нас усіх був дуже непростим, але, попри всі негаразди, Вінниччина, цьогоріч вражає своїми економічними та соціальними здобутками. Маю сподівання, що 2017 рік буде не менш плідним для нашого краю. Напередодні свята Нового року та Різдва Христового я хотів би побажати кожному з вас родинного затишку та тепла, мирного неба над головою, здійснення найпотаємніший бажань та несподіваних подарунків долі», - зазначив очільник регіону.

В свою чергу Анатолій Олійник побажав божого благословення, миру та тепла усім родинам.

З творчими вітаннями перед працівниками обласної державної адміністрації та обласної Ради виступили кращі співочі і танцювальні колективи міста.

В рамках урочистостей, Народний ансамбль танцю «Барвінок» привітали голову облдержадміністрації Валерія Коровія з новорічними святами та веселою колядою.

























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГО "Аратта" ...
Наступна новина: У Волинській області перед ...

КОМЕНТАРІ