Оголошений тендер на висвітлення діяльності Чернігівської міської ради друкованим ЗМІ у 2017 році

Оголошений тендер на висвітлення діяльності Чернігівської міської ради друкованим ЗМІ у 2017 році

04.01.17 08:09 0 577
Виконавчий комітет Чернігівської міської ради оголосив проведення відкритих торгів щодо надання послуг з висвітлення її діяльності друкованими засобами масової інформації в 2017 році.

Оголошення про це розміщене на сайті публічних закупівель Prozorro.

Стартова ціна закупівлі - 514 800 UAH з ПДВ. Це сума, передбачена на дані витрати в бюджеті м. Чернігова на 2017 рік.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 14.01.2017, 12:13

Початок аукціону: 16.01.2017 об 11:20.

Тендерна документація містить кваліфікаційні вимоги до видань-претендентів, затверджені рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради №227 від 2 червня 2016 року. А саме, у такого видання має бути:

сфера розповсюдження: м. Чернігів;

мінімальний тираж (наклад) видання: не менше 1500 примірників;

мова видання: українська;

періодичність видання: не рідше 1 разу на тиждень;

цільове призначення і тематична спрямованість: суспільно-політичне та (або) інформаційне, та (або) рекламно-інформаційне;

спосіб розповсюдження: за передплатою.

Також у тендерній документації зазначений орієнтовний обсяг друкованої площі, що закупається - 90 000 кв. см. Але передбачено, що цей обсяг може бути змінений в залежності від фактичної потреби замовника в оприлюдненні інформації щодо діяльності органів місцевого самоврядування у друкованих засобах масової інформації.

У рамках виконання цього договору між міською радою та ЗМІ можуть оприлюднюватися інформаційні матеріали, тематика яких визначена Програмою висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування міста Чернігова у друкованих засобах масової інформації на 2016 – 2018 роки. Йдеться про:

- опублікування актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування (нормативно-правових та індивідуально-правових актів);

- опублікування статистичних даних про соціально-економічний розвиток міста, звітів про виконання актів органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб;

- поширення офіційних повідомлень органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб;

- створення офіційних, святкових матеріалів з нагоди визначних подій та дат;

- опублікування щоквартальних звітів про діяльність депутатських фракцій (в межах 20 % коштів, залучених на виконання Програми).

Нормативна база:

Послуги з висвітлення діяльності Чернігівської міської ради друкованим ЗМІ мають надаватися у відповідності до положень Законів України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування міста Чернігова у друкованих засобах масової інформації на 2016-2018 роки, що затверджена рішенням виконавчого комітету міської ради від 15 квітня 2016 року № 13, рішення виконавчого комітету міської ради від 2 червня 2016 року № 227 «Про кваліфікаційні вимоги при організації закупівлі послуг з висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування друкованими засобами масової інформації», інших чинних нормативно-правових актів.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зубная клиника
Наступна новина: В Житомирській області 5 ...

КОМЕНТАРІ