Російська «молодіжка» програла США в півфіналі чемпіонату світу з хокею

Російська «молодіжка» програла США в півфіналі чемпіонату світу з хокею

05.01.17 02:43 0 861

Команда Валерія Брагіна тепер буде битися в Канаді за «бронзу» турніру. Російская "молодіжка" поступилася з рахунком 3:4 в півфіналі змагань.

У середу, 4 січня, хокеїсти молодіжної збірної Росії провели півфінальний поєдинок на чемпіонаті світу в Канаді проти США. На груповому етапі змагань команди вже грали між собою і тоді після декількох необов'язкових помилок наші поступилися з рахунком 2:3 в основний час. Після цього були дві перемоги поспіль "в суху" - над Словаччиною (2:0) в групі і в чвертьфіналі (4:0) над Данією. У матчі з командою США вирішувалося, за які медалі боротимуться підопічні Валерія Брагіна. Рік тому наші поступилися у фіналі збірній Фінляндії в овертаймі, вигравши "срібло". Знову опинитися в боротьбі за найвищі нагороди світової першості, на жаль, не вдалося.

У плей-офф молодіжних чемпіонатів світу росіяни до цього ще не поступалися команді США.

Проте, поєдинок в Монреалі почався для нашої команди досить непогано. На 9-й хвилині матчу Кирило Капризів відкрив рахунок в поєдинку. Однак потім в кінці першого періоду матчу наші хокеїсти допустили помилку і пропустили шайбу від Коліна Уайта (буквально за 50 секунд до того, як піти на перерву).

Однак у другому періоді Денис Гурьянов на 22-й хвилині зустрічі вивів РФ вперед і здається, що все нормально, нашим під силу пробитися в фінал. Але в другій двадцятихвилинці Люк Канін на 31-й хвилині і Колін Уайт виводять США вперед - 3:2.

Росіяни по ходу поєдинку вели в рахунку, але все-таки не змогли вийти в фінал.

Коли ж на 45-й хвилині матчу вже в третьому періоді зустрічі в ворота збірної Росії призначили хокейний пенальті, буліт, то можна було схопитися за серце. Однак наш воротар Ілля Самсонов відбив кидок Клейтона Келлера, а вже через хвилину Денис Гурьянов зробив рахунок рівним - 3:3.

Додаткові 10 хвилин в форматі "4 на 4" не принесли змін в рахунку. І тоді в хід пішла серія булітів. У них точнішими виявилися американці. Їм удачу приніс точний кидок Троя Террі.

Команда США вийшла в фінал змагань, перемігши команду Росії з рахунком 4: 3. Вперше з 2014 року Росія залишилися без участі в фіналі змагань. Проте, росіянам є за що боротися - 5 січня відбудеться матч за бронзові медалі чемпіонату світу. Суперник РФ стане відомий після закінчення матчу Канада - Швеція, який стартує о 4:30 за московським часом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині обласний ...
Наступна новина: Какая женская одежда ...

КОМЕНТАРІ