Чернігів: Міський голова представив нового головного лікаря стоматологічної поліклініки

Чернігів: Міський голова представив нового головного лікаря стоматологічної поліклініки

06.01.17 08:21 0 652
Вчора, 3 січня, у приміщенні міської стоматологічної поліклініки Чернігівської міської ради міський голова Владислав Атрошенко представив медичним працівникам лікарні нового головного лікаря. Ним став Іван Маслак - лікар-стоматолог зі стажем роботи за фахом у 26 років, який раніше працював у хірургічному стоматологічному відділенні Чернігівської обласної лікарні та в приватній медицині, має кваліфікацію лікаря-спеціаліста з організації і управління охороною здоров'я.

Перед представленням нового головного лікаря Владислав Атрошенко подякував колишньому очільнику поліклініки Леоніду Лістовщику, який очолював її з дня відкриття, тобто понад 30 років, за його великий внесок у розвиток цього закладу. Міський голова наголосив, що ті напрацювання і традиції, які є в колективі, потрібно зберігати та примножувати.

Представляючи нового керівника, Владислав Атрошенко сказав і про перспективи подальшої роботи поліклініки. Як відомо, вона є комунальним закладом і дотується з міського бюджету. У той же час, виконує платні послуги і заробляє кошти. Тож мова йде про те, щоб ці кошти збиралися належним чином і йшли на утримання поліклініки.

- Ми хочемо втілити таку ідею, яка працює в багатьох містах України. Деякі міські стоматологічні клініки, які є комунальними підприємствами, заробляють прибуток, а деякі хоча би частково своїми надходженнями компенсують утримання з бюджету. Усі кроки ми будемо робити обережно, виважено, щоб ні матеріальна база, ні заробітні плати не страждали. Але і ви з розумінням підійдіть до того, що потрібно зберегти дотримання прав тих категорій, яким послуги надаються безкоштовно, - сказав Владислав Атрошенко.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Керівники ...
Наступна новина: Буковинські поліцейські ...

КОМЕНТАРІ