Василь Броварник: «У зв’язку із наближенням сильних морозів,пункти обігріву мають бути розгорнуті не пізніше 6 січня» (+фото)

Василь Броварник: «У зв’язку із наближенням сильних морозів,пункти обігріву мають бути розгорнуті не пізніше 6 січня» (+фото)

06.01.17 08:32 0 539
На цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації під час засідання оперативного штабу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

При обговоренні питання щодо готовності органів управління та сил територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до реагування в умовах різкого зниженням температури повітря 6-7 січня до 14-19 градусів морозу, перший заступник начальника ГУ ДСНС у Вінницькій області Олег Андрущенко запевнив: «Ми готові розгорнути у разі необхідності 200 пунктів обігріву по області, а також 5 мобільних пересувних пунктів (залежно від ситуації). Як правило,у м. Вінниці при пониженні температури такий пункт розгортається в районі центрального автовокзалу, на трасах , або в тих населених пунктах, де виникне така потреба».

За його словами , вже 6 січня у місті Вінниці мобільний цілодобовий пункт обігріву буде розгорнуто на вул.Київській навпроти центрального автовокзалу.

Василь Броварник додав, що питання організації функціонування пунктів обігріву на території області розглядалося обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 3 січня цього року.

Протокол комісії доведено до виконавців.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Степан Барна: Держава ...

КОМЕНТАРІ