У Волинській області за прокурорського втручання підприємство сплатить до місцевого бюджету заборговані 60 тис грн

У Волинській області за прокурорського втручання підприємство сплатить до місцевого бюджету заборговані 60 тис грн

06.01.17 09:03 0 640
Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до суду в інтересах держави в особі Миляновичівської сільської ради Турійського району аби стягнути із ТзОВ «Промвуд» до місцевого бюджету майже 60 тис грн за невиконання договорів про надання послуг.

Прокурори з'ясували, що між сільською радою та господарським товариством у квітні та червні цього року були укладені два договори, згідно яких підприємство зобов’язалося видалити небезпечні та аварійні дерева за межами сільради.

Зрізавши дерева, виконавець отримував собі у власність деревину, вартість якої в сумі понад 200 тис грн повинен був сплатити сільській раді.

Ще влітку 2016 року підприємство вивезло та оприбуткувало зрізану деревину, проте грошей сільраді в повному обсязі не перерахувало, заборгувавши майже 60 тис грн.

Зважаючи на те, що сільська рада не мала змоги звернутися до суду з позовом до товариства через відсутність потрібного обсягу фінансування для сплати судового збору, в ситуацію втрутилася прокуратура.

Господарський суд Волинської області задоволив позовні вимоги керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури в повному обсязі, зобов’язавши ТзОВ "Промвуд" сплатити заборговані кошти до бюджету територіальної громади.

Зауважимо, що 15 тис грн. відповідач сплатив добровільно ще у ході судового розгляду.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2017 році медична та ...
Наступна новина: Українській армії ...

КОМЕНТАРІ