Діти з Луганщини святкуватимуть Різдво на Тернопіллі

Діти з Луганщини святкуватимуть Різдво на Тернопіллі

11.01.17 13:12 0 544
Діти як ніхто інший здатні об'єднати країну. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час зустрічі зі школярами з Рубіжанського району Луганської області. У рамках культурного обміну «Схід та Захід разом» 15 дітей прибули на Тернопільщину провести тут Різдвяні свята.

«Те, що гості зі Сходу із задоволенням приїжджають на Тернопільщину, свідчить про єдність нашої України», — зазначив очільник області.

Діти гостюють у сім`ях, які проживають на Теребовлянщині. Вони вже встигли відвідати печери та дендропарк, також планується поїздка у Зарваницький духовний центр. 5 січня школярі змістовно проведуть час у ТРЦ «Подоляни», де гратимуть у боулінг й кататимуться на ковзанах. Різдво зустрінуть у теплому родинному колі.

«Ви повинні перейняти культуру й традиції нашої місцевості, щоб у подальшому перенести її на Луганщину. Нехай кожен день вашого перебування на Тернопільщині буде змістовним та насиченим. Чекаємо вас у гості завжди», — звернувся до дітей Степан Барна.

У свою чергу директор Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Луганської області Олена Тарасенко, яка супроводжує дітей, вручила письмові подяки очільнику області, а також керівникам Управління освіти та Управління сім'ї та молоді Тернопільської ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Гройсман: Ми ...
Наступна новина: Валерій Коровій привітав ...

КОМЕНТАРІ