На Тернопільщині під час негоди цілодобово чергуватимуть 1800 працівників ДСНС та поліції

На Тернопільщині під час негоди цілодобово чергуватимуть 1800 працівників ДСНС та поліції

11.01.17 10:03 0 492
Засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Віце-прем'єр-міністра України-Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Генадія Зубка відбулося 6 січня у режимі відео-конференції. У заході взяли участь представники регіональних комісій з питань ТЕБ та НС.

Дане засідання зумовлене різким зниженням температури повітря на всій території країни, яке очікується 7-9 січня. Головним на порядку денному було забезпечення готовності центральних та місцевих органів виконавчої влади до ліквідації наслідків складних погодніх умов, а також питання безпеки населення під час негоди.

"Усі служби цивільного захисту повинні бути готовими до протистояння складним погоднім умовам. Важливо, аби між ними завжди залишалася чітка координація дій, - підкреслив очільник обласної державної адміністрації, голова регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при обласній державній адміністрації Степан Барна. - Для забезпечення життєдіяльності цілодобово чергуватимуть 1800 працівників ДСНС та поліції, буде задіяно 447 одиниць техніки".

Всі без винятку підрозділи ДСНС переведені у режим посиленої роботи, наголосив начальник Управління ДСНС в Тернопільській області Віктор Маслей. На території області організовано 79 стаціонарних пунктів обігріву на базі лікарень, амбулаторій, інших медичних закладів та об'єктів соціальної сфери. Крім цього, фахівці Служби порятунку готові до розгортаня 14 мобільних пунктів обігріву та 5 пунктів обігріву на шасі автомобілів підвищеної прохідності.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ