На основних маршрутах Тернопіль прибирає 27 одиниць снігоочисної техніки

На основних маршрутах Тернопіль прибирає 27 одиниць снігоочисної техніки

11.01.17 09:03 0 475
Механізм прибирання міста чітко прописано у новій «Дорожній карті утримання шляхо-мостового господарства Тернополя взимку», яку виконком міської ради затвердив наприкінці минулого року. Ефективність прописаних у «Дорожній карті» механізмів прибирання міста комунальні структури міста продемонстрували у час Різдвяних свят, адже саме з 7 до 9 січня спостерігалося значне пониження температури повітря та снігопади.

У документі прописано, що у місті діє три рівні системи оповіщення населення про погодні умови та початок роботи снігоприбиральної техніки: зелений рівень (за умов виникнення ожеледиці чи потреби прибирання снігу в денний період доби (крім години «пік») при не значних та помірних снігових опадах); жовтий рівень (за виникнення ожеледиці чи потреби прибирання снігу в вечірній та нічний період доби при не значних та помірних снігових опадах) та червоний рівень (за виникнення потреби виконання робіт в будь-який період доби при інтенсивних снігопадах та надзвичайній ситуації).

У дні снігопадів у Тернополі був оголошений «зелений рівень» системи оповіщення із переходом у «жовтий рівень». Відповідно до «Дорожньої карти», у першу чергу прибирання здійснювалося за вісьмома маршрутами:

* Маршрут №1 «Центр-1» (Дамба – Руська - Чорновола – Сагайдачного - Над Ставом)

* Маршрут «2 «Центр-2» (Патріарха Мстислава – Живова - Шептицького-Танцорова – Острозького - Стрімка)

* Маршрут №3 «Новий світ»

* Маршрут №4 «Старий парк»

* Маршрут №5 «Сонячний»

* Маршрут №6 «Східний»

* Маршрут №7 «Дружба»

* 8Маршрут №8 «Об’їзна»

На усіх маршрутах працювало 27 одиниць техніки: це піскорозкидачі, тракторні щітки, навантажувачі, тракторні посипальні механізми (для тротуарів), автогрейдери, тощо. Одночасно житловий фонд, прибудинкові території, очищала від снігу техніка балансоутримуючих організацій та ОСББ.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: в області ...
Наступна новина: У Чернігові відкриваються ...

КОМЕНТАРІ