Тернопілля: більше 70 одиниць техніки залучили до ліквідації наслідків негоди в області

Тернопілля: більше 70 одиниць техніки залучили до ліквідації наслідків негоди в області

11.01.17 11:53 0 491
Упродовж 7-9 січня 2017 року погода в області характеризувалась низькою температурою повітря, сильними поривами вітру до 15-24 м/с, опадами у вигляді снігу та хуртовинами, що в свою чергу спричиняли утворення на дорогах ожеледиці та переметів.

Про це повідомили в управлінні розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження ОДА.

У період важких погодних умов під час Різдвяних свят управлінням забезпечено оперативний моніторинг стану автомобільних доріг та умов руху транспорту.

Для усунення наслідків негоди на автомобільних дорогах було задіяно 150 дорожніх працівників та більше 70 одиниць техніки. Дороги оброблялися протиожеледними матеріалами, а в місцях, де виникали снігові перемети проводилася розчистка дорожнього покриття.

Проїзд на автомобільних дорогах загального користування області був забезпечений у повній мірі.

Однак виникали проблеми з рухом пасажирського автомобільного транспорту на автобусних маршрутах загального користування через замерзання пального, що призводило до зупинки транспортних засобів.

Враховуючи дану ситуацію, управління вважає за доцільне ініціювати проведення перевірок автозаправних станцій на предмет визначення якості реалізованого пального.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Степан Барна: Допомога й ...

КОМЕНТАРІ