На замітку сільськогосподарським товаровиробникам Тернопілля

На замітку сільськогосподарським товаровиробникам Тернопілля

11.01.17 12:23 0 526
З 1 січня 2017 року у зв'язку із скасуванням спеціального режиму оподаткування ПДВ усі сільгоспвиробники, які зареєстровані як суб'єкти спеціального режиму оподаткування, переведені на загальну систему оподаткування ПДВ.

Як повідомили у відділі організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області, починаючи із податкової звітності за перший звітний (податковий) період 2017 року сільгоспвиробники подають до ДФС виключно податкову декларацію з позначкою «0110», у якій відображатимуться розрахунки з бюджетом за усіма операціями такого сільгоспвиробника. Від'ємне значення різниці між податковими зобов'язаннями і податковим кредитом за останній звітний період перебування на спеціальному режимі переносять до податкової декларації із позначкою 0110 за перший звітний період 2017 року.

Додаткові електронні рахунки будуть закриті після проведення розрахунків з бюджетом:

- для сільськогосподарських товаровиробників, які застосовують місячний податковий період з 31 січня 2017 року;

- для сільськогосподарських товаровиробників, які застосовують квартальний період з 20 лютого 2017 року.

Реєстрація податкових накладних/розрахунків коригування складених сільськогосподарськими товаровиробниками за операціями з реалізації товарів/надання послуг сільськогосподарського призначення проведеними у 2016р. буде здійснюватися до 15 січня 2017 року включно.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Как получить справку о ...

КОМЕНТАРІ